De Kaarsenmakerij
Achterbonenburg 3
4116 BD Buren
Telefoon: 0344-572025
info@dekaarsenmakerij.nl

Openingstijden:

                       DE KAARSENMAKERIJ GAAT VERTREKKEN UIT BUREN!   DE HUIDGE KAARSENMAKER GAAT MET PENSIOEN.

                      
                       IN SEPTEMBER HOPEN WE DE PRODUCTIE WEER OP GANG TE HEBBEN OP EEN NIEUWE LOCATIE EN EEN NIEUWE KAARSENMAKER.

                        OP DEZE WEBSITE KUNT U DE ACTUELE INFORMATIE VOLGEN.

                         Email:   info@dekaarsenmakerij.nl

                            

                                             

Privacy verklaring

Verwerking van persoonsgegevens
De Kaarsenmakerij kan persoonsgegevens van jou verwerken, omdat je gebruik maakt van de diensten van De Kaarsenmakerij en omdat je deze bij het invullen van een contactformulier op deze website zelf verstrekt.

De Kaarsenmakerij kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
Waarom hebben wij deze gegevens nodig?
De Kaarsenmakerij verwerkt persoonsgegevens om contact op te kunnen nemen en/of voor facturatie.

Delen met anderen
De Kaarsenmakerij verstrekt persoonsgegevens nooit aan derden.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van De Kaarsenmakerij worden algemene geanonimiseerde bezoekgegevens bijgehouden, zoals het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.dekaarsenmakerij.nl. De Kaarsenmakerij gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Statistieken
De Kaarsenmakerij maakt gebruik van Mamoto en Hotjar. Twee softwareprogramma's om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie wordt overgebracht naar en door Hotjar opgeslagen. De privacy verklaring van Hotjar vind je hier. Hotjar gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt. De informatie wordt niet aan overige derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan hiervoor een een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dekaarsenmakerij.nl. De Kaarsenmakerij zal zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

Beveiliging
De Kaarsenmakerij neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een SSL certificaat om een veilige interactie tussen de website en de server te bewerkstelligen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door De Kaarsenmakerij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via info@dekaarsenmakerij.nl.
privacy verklaring
Website ontwerp & realisatie: kleinewebsite.nl